Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Ямбол

Контактни данни на Крестън БулМар ЯмболКъм момента Счетоводна кантора Kreston BulMar няма разкрит клон в град Ямбол, но обмисля възможността да отвори такъв в най-скоро време. Ако притежавате счетоводна къща с добра репутация в града и имате желание да се развивате с темповете на световно-наложена марка, моля свържете се с нас за да обсъдим възможностите за сътрудничество (кликнете върху иконката за контактни данни).

 

Обща информация за Ямбол

Сградата на общинската администрация в ЯмболЯмбол е 13-тият най-голям град в страната, разположен в Югоизточна България, с население от 74, 132 души (данните са от 2011г.). Разположен е около бреговете на река Тунджа, на 93 километра от Черно море и на юг от магистралата София-Бургас. Град Ямбол е административният възел на Област Ямбол  и е единствената населена територия, включена в Община Ямбол. Тук  се намират защитени природни зони - местността Ормана , в която могат да се срещнат защитените растения мразовец и блатно кокиче, и лесо-парка на хълма Боровец в града.

Забележителности в град Ямбол

В Ямбол се намират редица забележителни обекта, сред които храмове, музеи, планетариум, астрономическа обсерватория  и др. Античният град Кабиле, който е разположен наблизо, е сред стоте национални туристически обекта.

Безистена,  Римската баня, Средновековната,  праисторическите селищни могили като Рашева и Мрачева, са впечатляващи места, които заслужават да бъдат посетени. Праисторическите могили, открити в града, са важна археологическа и историческа находка. Водят началото си от енеолита, неолита и бронзовите епохи. Повечето предмети, намерени в тях се пазят в Историческия музей в Ямбол, а друга част са в Лувъра в Париж и в Археологическия музей  - София.

Културни мероприятия

В Ямбол периодично се провеждат културни събития, които включват литературен конкурс, конкурс по изобразително изкуство; маскараден фестивал, театрален фестивал „Невена Коканова”, куклено-театрален фестивал „Михаил Лъкатник” с международни участия, организирани от Министерство на културата.

Ежегодният музикален фестивал „Златната Диана” – Ямбол се устройва в седмицата около Празника на града.

Фото-галерия Ямбол

Ямбол от птичи поглед Църквата Св. Николай Чудотворец Джамията Ебу Бекир Търговски безистен в Ямбол Централния площад в Ямбол Изглед от Ямбол