Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Хасково

Мари Пандулева - Хасково За контакт: Мари Пандулева Контактни данни на Крестън БулМар Хасково

тел.: (038) 591 048
адрес: Хасково, пл. "Градска болница", търговски к-с "21-ви век", ет. 3, офис 3


Счетоводна къща Крестън БулМар – Хасково е функционира от 2005-та година и един от подчертаните лидери в бранша за региона. Предимствата пред конкурентите в Хасково са модерните методи на обслужване, изразяващи си се в максимално улесняване на клиента, стремеж към пълна информираност на клиента, коректно и любезно отношение, съвременни помощни инструменти за поддържане на темпо в динамично развиващата се среда.

icon
 

Обща информация за Хасково

ХасковоХасково се намира в Централна Южна България и има близо 76 400 души население. Това е един град с история над хиляда години, в които е търпял битки, война за територии, икономически подеми и сривове.

Икономическата характеристика на Хасково се пише именно в днешни дни, като територията дава възможност за развитие на различни видове търговия. Наскоро в града бяха открити и няколко големи магазина представители на известни търговски вериги у нас. В Хасково може да откриете много магазини, кина, заведения за хранене, болници и дори счетоводни къщи. Сектора на услугите в града днес е много добре развит, за разлика от преди десетки години когато тук населението бе ограничено в използването на някои важни дейности.

Хасково е град с трудолюбиво население, в който препитание намират всякакви професии като счетоводители, медици, търговци, шофьори и много други. Както и във всички останали български градове, бедно население и висока безработица има и тук, но поводите за надежда за по-оптимистично бъдеще са на лице. Може би с откриването на нови предприятия, търговски центрове и счетоводни кантори Хасково ще успее да се пребори напълно с безработните и бедните. Не малка част от местните имат завършено средно или висше образование и само чакат шанс за изява.

Фото-галерия Модерно Хасково

Камбанарията в Хасково Сградата на общинската администрация на Хасково Модерна бизнес-сграда в Хасково Читалище Заря в Хасково