Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Kreston BulMar София

Радко Миланов За контакт: Радко Миланов Счетоводни услуги от Kreston BulMar София

моб. тел.: 0878 650 000
стационарен: (02) 8 12 06 (вътр. 135)
адрес: 1309 София, ул. Нишка 172 (бивша ул. Найчо Цанов 172)


icon
 

Бизнес-развитие на София

Сградата на Народното събрание в центъра на София

Българската столица София се развива с добро темпо, благодарение на големия брой фирми и сдружения на нейна територия, на усилията на градската управа и на помощта на цялото правителство, която логично е концентрирана към столицата. В плановете за развитие на големия град се включват различни видове политики и амбиции свързани с повишения жизнен стандарт на гражданите и подобрение на природните паркове.

Хиляди инвеститори се интересуват от стратегията за по-добра София и желаят да пласират легалния си бизнес именно в столицата ни. В тяхна помощ работят стотици юристи, счетоводни къщи, бизнес консултативни центрове и други. Въобще вие имате допир до всякакви услуги и консултации свързани с просперитета на идеите и намеренията ви.

Представителите на бизнеса се насочват предимно към центъра на София където развиват различни дейности. Много от най-известните фирми за оригинални облекла, маркова козметика, хранителни продукти и други стоки отварят магазини именно в ядрото на града като имат за цел да направят добри продажби.

По-голямата част луксозни бутици, парфюмерии и заведения разчитат на доказани счетоводни услуги, които помагат за легалното развитие на столичната търговия. Вложенията в частния бизнес със сигурност ще повишат нивото на живот у нас и ще станат съдействат за облика ни в Европа.

Столицата ни е чудесна и отворена за всеки, който желае да помогне с инвестиции и ясни планове за вдигане на стандарта. Повече зелени площи, красиви градини, качествено обслужване на клиентите, красиви сгради и прочие с в основата на модерния начин на живот.