Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Сливен

Васил Байнашев - управляващ съдружник на Крестън БулМар Сливен За контакт: Васил Байнашев Контактни данни на Крестън БулМар Сливен

Телефон: (044) 581 681
Адрес: Сливен, ул. Славянска №3


Счетоводна кантора Kreston BulMar – гр. Сливен предлага счетоводно обслужване на високо професионално ниво. Дейността ни включва финансов одит, данъчно консултиране, счетоводно обслужване, правни съвети, бизнес оценки и др. услуги в областта на финансите и данъците. Основни принципи в работата ни са прозрачните отношения, своевременните решения и прецизното изпълнение. Винаги сме на разположение за въпроси и съдействие.

Избирайки нашето счетоводно обслужване за Вашия бизнес, Вие си осигурявате спокойствие, защото сте сигурни, че грижата за счетоводството и данъците Ви вече е поета от професионалисти. Kreston BulMar e утвърдена и популярна компания с отлична репутация за най-голяма удовлетвореност на клиента. Ние никога не правим компромис с качеството на улугите, които предоставяме. Счетоводната ни кантора в гр. Сливен разполага с екип от професионалисти, които ще Ви подпомагат с най-добрите решения в областта на данъците, финансите и правото.

icon
 

Обща информация за град Сливен

Счетоводна кантора СливенСливен е градът, в който през 1834 година Добри Желязков създаде първата българска фабрика и с това даде начало на индустриалното развитие на българските земи. Предприятията, представители на промишлеността днес в Сливен са:

Текстилна промишленост

Миролио България” ЕАД – занимава се с вълненотекстилна промишленост, като произвежда одеала, трикотаж, завеси. През 1999 год. италианският текстилен концерн Miroglio S.P.A. закупи вълнено-текстилния завод “Слитекс” АД , Сливен. В завода в Сливен се произвеждат камгарни и щрайхгарни платове.

“Декотекс карпет” АД – фирмата е създадена преди около 100 г. с традиции в производството на вълнени килими. Основни продукти - комплекти за баня, машинно тъкани вълнени килими, ръчни килими, универсални печатани килими, мокети автокомплекти и други. Фирмата изнася част от своите продукти в чужбина.

Хранително-вкусова промишленост

Отрасълът е от голямо значение за икономиката на общината. Важна предпоставка за неговото развитие са благоприятните условия за селското стопанство на територията на областта. В последните години кризата в аграрния сектор и прекъснатите връзки производител-преработвател, са пречка за растежа на отрасъла. Други проблеми на предприятията от хранително-вкусовата промишленост са: свитото вътрешно потребление, голямата, често нелоялна конкуренция между многобройните местни производители, сивата икономика. С присъединяването към ЕС все по-остро ще стои въпросът за спазване на изискванията на ЕС – хигиенни норми, гаранция за качеството на произведените храни, а също така - спазване на изискванията за опазване на природата и безопасни условия на труд. Силни предприятия в хранително-вкусовата промишленост са:

Вини АД – произвежда висококачествени вина, ракии и други алкохолни напитки. Производството му е предназначено предимно за пазари в чужбина. Дружеството е инвестирало в създаване на собствен лозов масив.

Фрукто АД – предприятие с традиции в производството на консерви от плодове. Износът на продукцията му е ориентиран изключително към пазарите на Русия и Полша.

Деметра АД – специализирано в производството на хляб, хлебни изделия, закуски, дребни сладки, кори за баница, пици, юфка, и други.

Услуги

Главна роля в този отрасъл заема счетоводното обслужване. Повечето фирми и предприятията са средни по големина и нямат собствен счетоводен отдел, затова използват услугите на счетоводни къщи в Града.

Още информация за града може да намерите в електронната енциклопедия