Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Силистра

Пиер Петров - управляващ съдружник на Крестън БулМар Силистра За контакт: Пиер Петров Контактни данни на Крестън БулМар Силистра

тел.: (086) 821 486
адрес: Силистра, ул. Добруджа №3, офис №3


През последните години Крестън БулМар присъедини към себе си много независими, средни по големина счетоводни фирми и къщи на територията на цялата страна и се превърна в една от най-големите и най-търсени консултантски и счетоводни фирми в България. Един от най-силно работещите клонове на компанията е този в град Силистра. Поради умелото управление на Пиер Петров, кантората ни в Силистра се отличава с бързите, качествените и ценово обосновани предлагани счетоводни услуги. Индивидуалният подход към всеки клиент и способността на специалистите ни да помогнат при оптимизирането на финансовата, счетоводната и данъчната фирмена документация е това което прави Крестън БулМар – Силистра най-търсената счетоводна къща в града.

icon
 

Обща информация за Силистра

Изглед към СилистраОбщина Силистра е разположена в най-североизточната част от територията на страната, която граничи по вода с Румъния. Нейната територия е част от Източна Дунавска равнина, а подходящия климат и плодородните почви благоприятстват добро развитие на селско стопанство. Областта е богата на туристически ресурси и това допринася благоприятно за икономическото развитие в района, поради причината, че туристическия сектор в България е постоянно във възход. Благоприятно влияние имат и отличаващите географски условия в общината – езерото Сребърна, както и островите по поречието на Дунав, всички от които са благоприятни за туризъм и отдих, наличието на карстови извори и много редки видове птици, умерено – континенталния климат, традиции в животновъдното и зърненото производство, като трайните насаждения заемат общо площ  в размер 20 хил. дка, в резултат от плодородни почви, обусловени от река Дунав. Община Силистра в същото време е обявена като местност за трансгранична подкрепа, чрез наличието на фериботната линия Кълъраш-Силистра.

Европейския рецептивен туризъм ще се увеличи през това десетилетие, което ще е в резултат на алтернативните начини на пътуване, които ще се различават от досегашната формула „Море, слънце, пясък“, твърдение на Световната Туристическа Организация. Очакванията са този вид туризъм да бъде повече от 20% от общите пътувания през следващите две десетилетия и има истински потенциал да се увеличава по – бързо от всички други пазарни сегменти. Голяма част от икономическия растеж ще дойде от увеличението на туризма, но един голям дял ще бъде в резултат от преориентирането на туристите между различните туристически сегменти. Позовавайки се на проучване на Световната Туристическа Организация в критериите за избор на една туристическа дестинация пред друга, климатът е един от най основните фактори (45%), а другите фактори са пейзаж, исторически забележителности и околна среда.

Преди години в Силистра са работели под пара значителен брой големи предприятия, но след 2000г картината е съвсем различна. Туризмът е основният фактор, който движи областта напред, и ще става все по значителен за икономиката на града в следващите години. Именно поради това, счетоводните къщи в Силистра се занимават с счетоводното обслужване главно на туристическите комплекси, заведенията, хотелите, ресторантите.

Фото-галерия Силистра

Крайречния парк Сградата на театъра в Силистра