Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща Русе

Временно, представителството на счетоводна кантора Крестън БулМар за град Русе е закрито. Във връзка със стратегията на развитие на компанията, в най-скоро време отново ще разкрием офис в крайдунавския град. За тази цел Крестън БулМар търси партньор в Русе. Ако смятате, че имате потенциал да бъдете такъв, пишете ни през формата за контакти на страница Счетоводна къща Русе за да обсъдим възможностите за партньорство.

Обща информация за град Русе

изглед от град РусеРусе е най-големия пристанищен град по порчието на река Дунав. Той е основен икономически, транспортен и културно-исторически център за Северната част на страната ни. Русенлии се гордеят с многогодишната история на града си и с красивата му архитектура. Населението му от близо 150 хиляди души го нарежда на пето място по големина в страната.

За разлика от много други съседни градчета, тук бизнеса върви в прилично темпро, на ниво над средното за страната, като всяка година се правят нови и нови инвестиции. На добро ниво се предлагат множество услуги сред, които медицина, образование, счетоводство и всичко, което е присъщо за един проспериращ град. Градското развитие върви напред и това се доказва от съществуващи шест търговски центъра, хипермаркети, ресторанти, счетоводни къщи, адвокатски кантори и най-различни екстри за гражданите. Силната икономика в града се допълва от производството на мебели, силната шивашка и текстилна промишленост както и машиностроенето. Съществуват много и различни банки, бензиностанции, автосервизи и други услуги за гражданите.

В Русе е построен първия у нас индустриален парк. В икономиката преобладават главно отраслите на леката промишленост, като около 8000 души работят в шивашките цехове, машиностроенето и металообработването. На територията на града се намира рафинерията на Приста Ойл, както и единствения по поречието корабостроителен завод. Русе е важен транспортен център, тъй като намиращия се там Дунав Мост е единствения мост свързващ България с Румъния.

Транспортът в Русе е сухопътен и по вода. Вие ще изберете начина за предвижване като на ваше разположение са ЖП Гари, автогари и пристанища. От културна гледна точка може да посетите много музеи, църкви и театри говорещи за богата история на този така известен дунавски град.

Туристите мога да се насладят на различни забележителности като например Лесопарк Липник, Пещера „Орлова чука”, Парк „Русенския Лом” или на невероятната архитектура, която Русе предлага. Задължително трябва да видите русенския „Паметник на Свободата”, драматичния театър „Сава Огнянов” и също така невероятния исторически музей на Русе.

 

Фото-галерия Нощно Русе

Театъра в Русе Паметника в Русе Романтично кафене в Русе Поглед над нощтно Русе Площада в Русе