Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна къща Плевен

До момента Крестън БулМар не присъства в Плевен, но предстои да разкрие представителство в най-скоро време. В тази връзка търсим действаща счетоводна кантора, която се ползва с добро име на територията на града. Ако смятате, че имате потенциал за подобно партньорство, свържете се с нас чрез контактната форма на страница Счетоводна къща Плевен за да обсъдим възможностите.

Обща информация за град Плевен

Счетоводна кантора ПлевенПлевен е град, разположен в централна Дунавска равнина, на приблизително еднакви разстояния от Стара планина и река Дунав. Градът е най-голям в областта и седми по големина в страна. Днес Плевен е ключов икономически, административен, образователен, културен и транспортен център.

Историята на Плевен е богата и многовековна. Тъй като е разположен на ключово място в Дунавската равнина, се вписва трайно в българската история от дълбока древност до съвремеността. Богатото историческо наследство и добре запазените исторически руини провокират интереса на археолози и туристи.

И до днес Плевен поддържа историческото и културното си наследство и поради това е наричан още „Градът на музеите”. Ранни следи от живота и бита на хората по тези земи датират от края на 5 хилядолетие преди новата ера. Многочислените археологически находки свидетелстват за силно развитата култура на траките, които са обитавали този край за няколко хилядолетия.

С Освободителната война са свързани голяма част от историческите обекти в града. Повече от 200 са паметниците на културата, напомнящи ни за най-кървавите и ожесточени боеве, състояли се по тези земи. Създадена в чест на сто години от Освобождението на България от османско робство, Панорамата „ Плевенска епопея” е единствената по рода си на Балканите и е символ на града.

Преди години градът е бил един от най-силните индустриални градове в България, но въпреки че има все още няколко силни предприятия, градът разчита основно на туризма. Счетоводните къщи в Плевен и други представители на услугите са в подем, след като кризата беше засегнала силно малките и средни фирми в града, които са основен обект на счетоводно обслужване.