Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Пазарджик

Контактни данни на Крестън БулМар ПазарджикКрестън БулМар все още няма работещ клон за град Пазарджик и региона, но планираме в най-скоро време да отворим такъв. В тази връзка търсим действаща счетоводна кантора, която се ползва с добро име на територията на Пазарджик. Ако мислите че можем да си сътрудничим, моля свържете се с нас за да обсъдим възможностите (кликнете върху иконката за контактни данни).

 

Обща информация за Пазарджик

ПазарджикПазарджик се намира в Южна България, само на тридесет и шест километра от Пловдив. По последни данни, населението на Пазарджик наброява 78 256 души. Нивото на безработицата може да се определи като умерено. Градът израстна в икономическо отношение и като ставаме свидетели на модерни хипермаркети, нови фирми, счетоводни къщи, банки и други бизнес учреждения.

За последните няколко години се построиха магазини като Кауфланд и Лидл, Билла, Техномаркет и прочие, които вдигнаха летвата високо. Освен тях позиции взеха компании като ”Мебели – ЯВОР”, ”Синхро”, ”КРЕЗ” и цяла плеада от инвеститори.

Изброените отвориха нови работни места но макар тях все още има безработни граждани, които се надяваме да открият мястото си.

Веднага трябва да кажем, че града има нужда от повече качествени счетоводни услуги, юристи и тесни специалисти в различни сфери но вероятно с годините нещата ще си дойдат на мястото. Новите неща не спират и това си личи от ресторантите, сладкарниците, магазините за дрехи и съществуващите пазари.

Поддръжката на двете висши училища на Пазарджик (Земеделския колеж и колежа за начална педагогика) е на ниво като интересът към тях е безусловен. Училищата и гимназиите функционират и спокойно може да твърдим, че образованието бележи възход, който родителите в града забелязват.

В културно и историческо отношение има какво да се желае. Макар, че града е богат на култура може да се направят още вложения в съществуващите музей, читалища и театри.