Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Кърджали

Сами Емин - управляващ съдружник на Крестън БулМар в Кърджали За контакт: Сами Емин Контактни данни на Крестън БулМар Кърджали

тел.: (0361) 613 81
адрес: Кърджали, ул. "Дарец" №9


Счетоводна къща Крестън Булмар – гр. Кърджали – осъществява широк спектър от услуги в областта на счетоводството, правото, данъчното законодателство, финансите. Ние се отличаваме с фокуса си върху клиента като динамично балансираме Вашите бизнес потребности с правилните решения за бизнеса Ви.

Нашата цел е да осигурим високо квалифицирани услуги на всички наши клиенти, без значение колко големи или малки са, като едновременно с това гарантираме поддържането на високи страндарти за качество и коректност.

Като лидер в счетоводното и финансовото обслужване, ние се стремим да утвърждаваме професионализма си чрез всеки клиентски договор и поставена задача. Клонът на компанията в гр. Кърджали е правилният избор за Вашите бизнес нужди.

icon
 

Обща информация за Кърджали

Изглед от центъра на Кърджали Кърджали е селище, разположено в Южна България. Градът е център на Община и Област Кърджали. След преброяването на населението през 2011 година, излиза, че населението на Кърджали е близо 44 хиляди души.

Кратка история на Кърджали

Легенда твърди, че днешното име на града е произлязло от велик османски пълководец, който се е казвал Кърджа Али, който в последствие оставил оръжието и станал проповедник. Той умира през 14 век, а след неговата смърт, неговите послдователи се заселили в едно от изоставените селища, което е било в близост до неговия гроб.

Градът е с близо 3000 годишна история, като местността през целия период е била люлка на различни култури и цивилизации. Твърди се, че първите заселници на този регион са били траки, но местността е била населявана и от римляни, елини, прабългари и славяни, византийци и османски турци. По време на средновековието градът е носил името Архидос и е бил с изключителна важност за християните по онова време.

За икономиката на Кърджали

Градът е най-развития в цялата област Източни Родопи. В близост до Кърджали се намират ВЕЦ Кърджали и язовир Кърджали. През 2007 има бум на търговията, като големи вериги  хипермаркети отварят врати – Лидл, Технополис, Билла, Техномаркет Европа.

Районът е богат на полезни изкопаеми, съществуват традиции в добивната и преработващата промишленост. В Кърджали успяват успешно да се развиват фирми от строителната, текстилната и хранително-вкусовата промишленост. В тази местност се отглеждат едни от най-качествените ориенталски тютюни, съществува и суровинна база за подобряването на златодобива, добива на цветни метали и нерудни изкопаеми за развитие на металургията и машиностроенето.

Значителна част от чуждестранните инвестции, предимно от Холандия, Германия, Турция и Гърция, се вливат в подотраслите на преработващата промишленост – шивашката и текстилната. Фирмите, представители на хранително-вкусовата промишленост, са ориентирани главно в производството на тютюн, сладкарство, хлебопроизводство, млекопреработване и месопреработване. Най-динамично развиващият се сектор, обаче, е този на строителството.