Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Казанлък

Контактни данни на Крестън БулМар КазанлъкКрестън БулМар за момента няма подразделение в град Казанлък, но предстои да разкрие такова в най-скоро време. В тази връзка търсим действаща счетоводна/консултантска кантора, която се ползва с добро име на територията на града. Ако смятате, че имате потенциал за подобно партньорство, моля свържете се с нас за да обсъдим възможностите за сътрудничество (кликнете върху иконката за контактни данни).

 

Обща информация за Казанлък

Изглед от центъра на КазанлъкКазанлък е вторият най-голям град в Старозагораска област. Населението по последни данни е 47 325 човека. Известен с розовата си долина и тракийската гробница, градът е една от предпочитаните туристически дестинации в България.

В град Казанлък могат да се видят пет православни църкви, както и храмове на други реалигиозни групи. Тук може да се срещнат и различни културни забележителности като тракийската гробница „Голямата Косматка”, художественият музей „Чудомир”, например върховете „Шипка и Бузлуджа”, кина, читалища, театри, и други.

От икономическа гледна точка Казанлък бележи развитие като в града работят куп малки и средни предприятия. Най-големите приходи идват от машиностроителната промишленост а най-именитите негови представители са фирми като „Капрони”, „Шипка” ООД и „Индустриалтехник”. Тези компании и редица други създават нови работни места за гражданите.

Освен машиностроене, може да видите счетоводни кантори Казанлък, магазини, търговски комплекси, медицински услуги и всичко, което отговаря на един среден по-големина български град. Това естествено е добре дошло за местните тъй като винаги могат да разчитат на работа а и да използват нужните им социални услуги.

Редом със счетоводни услуги, медицина, търговия и машиностроене поставяме и туризма, който добре развит в Казанлък най-вече заради популярната „Розова долина” и тракийската гробница. Няколко добри хотела и заведения пък създават допълнителен комфорт за всеки гост на града.

Гражданите имат най-различни интереси много от тях работят в IT сферата, други са счетоводители, адвокати, бизнесмени, спортисти и така нататък. Въобще обществото в този край на страната е добре развито и заслужава още по-добър град.

Вероятно недостатъка е, че все още не може да се намери правилният път за подсигуряване на работни места за всеки. Да се надяваме обаче, че това ще стане и то възможно най-скоро за да може да се повиши стандарта на живот.

Фото-галерия Казанлък

Хотел Казанлък и централния площад на града пред него Свод от тракийската гробница в Казанлък Популярните рози на Казанлък