Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Добрич

Емилия Георгиева - управляващ съдружник на Крестън БулМар Добрич За контакт: Емилия Добрева Контактни данни на Крестън БулМар Добрич

Телефони: (058) 60 35 82; 0899 937 591
Адрес: Добрич, ул. Цар Симеон №52, вх.Б, ет.1, ап.1


Счетоводна къща Крестън БулМар Добрич отваря врати през далечната 1996 г. под името Счетоводна къща Демс. През 2013 г. тя се присъединява към бранда със силни позиции в цялата страна - Крестън БулМар. Ние предлагаме професионално и модерно съдействие и съвети в областта на данъците и финансите и това е, което прави Крестън БулМар Добрич една от водещите счетоводни кантори в града. Нашите служители са амбициозни и притежават многогодишен опит в своята област.

Ние ценим бизнеса на нашите клиенти, затова целим постоянно да осигуряваме на нашите съществуващи и бъдещи клиенти:

  • Качествени счетоводни услуги на разумни цени;
  • Гъвкавост и информираност с оглед непрекъснато изменящото се законодателство на Република България;
  • Прецизност и коректност, защитавайки интересите на клиента;
  • Предоставяне на информация улесняваща взимането на решения касаещи управлението на Вашата фирма;
  • Уникален подход към клиента, съобразен с личните му нужди и специфики на бизнеса.
icon
 

Обща информация за град Добрич

Изглед от центъра на ДобричГрад Добрич се намира само на 30 километра от Черноморския ни бряг. С население от 90 хиляди души, той се нарежда на девето място по този показател в страната. За Североизточна България Добрич се явява важен административен, икономически и културен център

Поради изключително благоприятните климатични условия, в града силно са развити селското стопанство (главно растениевъдство) и хранително-вкусовата промишленост, като най-успешни са отраслите производство на хляб, колбаси, млечни изделия, вина и спиртни напитки. . Популярен е аграрният бизнес съчетан с отглеждането на различни култури разпространявани в по-голямата част от страната. В града се провеждат ежегодно значими международни панаири, свързани със селското стопанство.

Развиват се производство на мебели, облекла за мъже и жени, обувки и други. Цялото производство бива контролирано от държавния орган, а за големите компании работят именити счетоводни къщи.

Икономиката на града бива подсилена и от компании и дружества като ”Пчеломания”, ”Добрички панаир”, ”Торго, вина и деликатеси” и много други. Съществуват и редица частни услуги като счетоводство, финанси, авто борси, медицина и стоматология. Погледнато по този начин, Добрич израства и това се вижда от териториалното градско изкачване спрямо минали години.

Постепенно в града бяха разкрити клонове на много от големите търговски вериги като Техномаркет, Кауфланд, Билла, Технополис и други. Наскоро бяха реализирани и още няколко проекта по построяване на хипермаркети Лидл и Карфур, с което населението придоби още по-голямо разнообразие и избор на храни, напитки, битови уреди и тем подобни. За развитието на търговията на дребно принос има и местният мол - "Сентрал Мол Добрич".

От гледна точка на бизнеса се възлагат все повече задачи на счетоводни кантори Добрич, които макар и малко вършат своята работа. Макар деветдесет хилядно населението на града търси начин за по-добър живот и социалните услуги са част от него. Благодарение на новите инвеститори нещата се подобряват и скоро можем да очакваме да вземат дори ключови позиции в тази част от родината ни.