Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Димитровград

Контактни данни на Крестън БулМар ДимитровградКрестън БулМар все още няма представителство за Димитровград и региона, но предстои да разкрие такова в най-скоро време. В тази връзка търсим действаща счетоводна кантора, която се ползва с добро име на територията на града. Ако смятате, че имате потенциал за подобно партньорство, моля свържете се с нас за да обсъдим възможностите за сътрудничество (кликнете върху иконката за контактни данни).

 

Обща информация за Димитровград

Изглед от ДимитровградДимитровград се намира в Южна България, Хасковска област. Икономиката се допълва и с няколко големи фирми, които работят в района. По последни данни населението на Димитровград през 2012 година е около 40 000 души.

През 2012 година Димитровград претърпя някои промени от търговско естество. Бяха построени няколко нови обекта благодарение, на които се отвориха и нови работни места за хората. Разбира се, все още града изпитва остра нужда от счетоводни кантори, по-добри юридически услуги и дори увеселителни заведения но всичко с времето си.

Ако не успеете да намерите нужните счетоводни къщи в Димитровград или други услуги, които ви интересуват то може да пътувате до Хасково намиращо се само на шеснадесет километра. Хиляди Димитровградчани посещават близкия град по най-различни причини.

Ако посетите Димитровград като турист, то задължително трябва да посетите парка „Пеньо Пенев”, който е изключително красиво място. В него има петнадесет езера макар, че към днешна дата пълните са само три-четири. Въпреки това, този парк е чудесно място за разходка и отдих. Любопитно място е и парк „Никола Вапцаров”, където ще се насладите на страхотна зеленина, свеж въздух и красива гледка.

Градът разполага с две кина, театър художествена галерия, няколко читалища и други културни обекти. В тази точка на България е развита химическата промишленост, и то от десетки години насам. Поради факта, че Димитровград се гордее с химията на 10 Май се чества „Денят на химика”, който е на особена почит в тази част на страната. Официалният празник на града е втори септември.