Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Враца

Валя Дадова - управляващ съдружник на Крестън БулМар Враца За контакт: Валя Дадова Контактни данни на Крестън БулМар Враца

Тел.: (092) 660 387
Адрес: Враца, бул. Г.С.Раковски № 41 ,ет 2 офис 6


Офисът ни във Враца залага на индивидуалния подход към всеки клиент, за да може да предостави оптимално качество на услугите, според специфичните нужди.

icon
 

Обща информация за град Враца

Панорама към град ВрацаВраца е разположен в западната част на дунавската равнина и със своето население от около 60 хиляди души е най-големия град в Северозападна България и на 17 място за цялата страна.

Във Враца са добре развити няколко отрасли на промишлеността - текстилната, хранително-вкусовата, шивашката, леката, мебелната и машиностроителната, които допринасят до голяма степен за икономическото развитие на града. Строителството също се развива добре през изминалите години, генерирайки допълнително приходи. Търговско-промишлената палата, Индустриална стопанска камара и Евро-инфо Център са някои от институциите в град, които са в услуга на бизнеса.

Представители на търговията във Враца са големите търговски центрове, които са построени наскоро, шоуруми, както и хипермаркети от по-известните вериги.