Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Варна

Към момента счетоводна кантора Крестън БулМар няма представителство в град Варна, но предстои в скоро време да разкрие такъв и да обслужва клиенти от Североизточна България. Ако сте представител на ръководството на счетоводна или консултантска компания, практикуваща на територията на Варна и ползваща се с добре име сред местния бизнес, и ако имате желание да се развивате с темпото на един от лидерите в бранша, свържете се с нас чрез контактната форма на страницата Счетоводна къща Варна за да се представите и да обсъдим евентуалните възможности за партньорство.

Обща информация за град Варна

Счетоводна кантора ВарнаВарна, с около 334 хиляди души, е най-големия град в Североизточна България, а и Черноморието. Градът е изключително важен туристически и културен център и нерядко е наричан "морската столица".

Икономиката на Варна е добре развита - заетостта е на най-високото ниво в страната с едва 2-3% безработица. Има няколко големи предприятия за производство на двигатели, плавателни съдове, радиолокационни устройства и др. Морската индустрия е изключително важен отрасъл за града - в сферата са заето над 12 хиляди души, които допринасят 15% от приходите за общината. Във Варна все още функционират няколко корабостроителни и кораборемонтни предприятия.

Търговията също е с добри позиции - във Варна има няколко мола, много ресторанти, заведения и хипермаркети от всички големи вериги.

 

Фото-галерия Нощна Варна

Нощтна Варна Нощтна Варна Нощтна Варна Нощтна Варна