Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Бургас

Ралица Данина - управляващ съдружник на Крестън БулМар Бургас За контакт: Ралица Данина Контактни данни на Крестън БулМар Бургас

Тел.: (056) 807 264; 0879 55 49 12; 0887 80 68 89
Адрес: Бургас, к-с Славейков, бул. Янко Комитов 16А


Счетоводна къща Крестън Булмар осигурява широк спектър от услуги. Предлагаме модерно, професионално счетоводно обслужване и консултации в сферата на данъците и финансите чрез съвременни методи на работа. Нашите предимствата са в познаването на бизнес културата, икономическите реалности и законодателството. Ние държим на добрите взаимоотношения с клиентите и партньорите, лоялността и конфиденциалността. Нашият екип е от млади и амбициозни хора с дългогодишен опит в счетоводната дейност. Ние сме приели нов принцип на работа в счетоводните услуги познати досега.

Бизнесът на нашите клиенти е важен за нас, затова нашите цели са да осигуряваме постоянно на нашите настоящи и бъдещи клиенти:

  • Качествени, бързи и ценово обосновани услуги.
  • Прозрачност и гъвкавост.
  • Прецизни бизнес съвети и иновации за клиента.
  • Представляване на клиентите пред всички държавни институции - НАП, НОИ, ИТ, КЗП и АМ.
  • Конкурентни цени.
  • Индивидуален подход към всеки клиент и изготвяне на система от политики (счетоводна, данъчна и др.) за оптимизиране на финансите и данъците, съобразно спецификата на извършваната дейност.
icon
 

Обща информация за счетоводството в Бургас и страната

Изглед от бургаския бряг

Трудно е да се каже колко фирми се занимават със счетоводство у нас, но според Асоциацията на счетоводните къщи в България, те са над седем хиляди. Успешното влизане в сила на Търговския закон дава началото на счетоводната дейност и първите счетоводни къщи имат история от над двадесет години.

През последните години бяхме ударени от криза, но скоро се наблюдава ръст на производството и продажбите, което активизира работата на счетоводните къщи в Бургас. Има много нови европроекти, търговията се разраства, отварят повече заведения и ресторанти и всичко това предпоставя повече клиенти за фирмите предлагащи счетоводни услуги.

Всяко лице или фирма регистрирано по Търговския закон може да се нарече счетоводна къща. Този вид фирми обикновено вършат работата която би вършил един счетоводен отдел, но не ти трябва да търсиш персонал и можеш спокойно да се фокусираш върху своите неща. Ако наемеш услугите на счетоводна къща спестяваш от техника (компютри) и софтуер, база от данни за различни нормативи, семинари и обучения (квалификация) за работниците, а всичко това прави инвестицията в собствен счетоводен отдел неизгодна. Разликата в цената при използването на услугите на счетоводна къща е голяма, тъй като те работят с много фирми. В допълнение на всичко това използваш услугите на изключително добре обучен персонал, който дори да направи грешка си плаща за това. Компаниите, офериращи такъв вид услуги търсят непрестанно за новости в счетоводното законодателство, като незабавно осведомяват потребителя при възникване на такива. Много са фирмите използващи услугите на счетоводни къщи, малки и големи и от различни сектори - от огромни компании, хипермаркети, хотели до малки магазини, а даже и компании, които държат свой счетоводен отдел, а използват счетоводни услуги на друга фирма за сверяване.

Едни от първите счетоводни компании у нас са инвестирали в разработването на счетоводен софтуер, които да съответства с нуждите на счетоводния си отдел, и сега печелят добри пари от продажби.