Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар
Kreston BulMar

Счетоводна кантора Kreston BulMar

качествени счетоводни услуги на изгодни цени

Счетоводна кантора Благоевград

За момента счетоводна къща Крестън БулМар няма представителство в град Благоевград, но предстои да разкрие такова в най-скоро време. В тази връзка, ние търсим партньор, действаща счетоводна къща с добро име в града. Ако сте представител на такава и имате желание за партньорство с едно от водещите консултантски компании в страната, свържете се с нас чрез контактната форма на страницата Счетоводна къща Благоевград за да обсъдим възможностите за сътрудничество.

Обща информация за град Благоевград

Благоевград се разпростира на средното течение на река Струма, между планините Рила и Влахина. Неговото население е над 76 хиляди души, като много голяма част от тях са ученици и студенти, дължащо се главно на елитните университети, които са разположени там - Американски Университет, Югозападен Университет "Неофит Рилски" и Колеж по Туризъм.

Икономиката на града е в добро състояние и напредва с големи темпове - Благоевград е на седмо място по икономическо развитие в страната. Строителството е важен отрасъл - областта е на трето място по направени разрешителни за строеж, а много хора са заети и в шивашките цехове. Градът е изключително популярен за инвеститори, поради доброто си географско положение, природа и инфраструктура.